Velden zijn niet correct ingevuld

Training 'Maak een succes van je jeugdactiviteit!'

Je organiseert met veel enthousiasme een spelweek, sportdag of andere activiteit voor de jeugd, maar niet alle jeugdige deelnemers blijken even enthousiast als jij. Hoe los je dat op of hoe kun je dat voorkomen? Op 08 mei houdt het Vrijwilligerscollege van het VIP! (onderdeel van Andes) een training over hoe je een succesvolle activiteit voor de jeugd organiseert en voorbereidt. De training richt zich op alle vrijwilligers in Borger-Odoorn die jeugdactiviteiten organiseren.

In deze training krijgen de deelnemers handvatten om tot een succesvolle activiteit te komen. Aan de hand van een stappenplan worden verschillende onderwerpen behandeld: planning, promotie, welke spellen/sporten, successen vieren, enthousiasmeren, omgang met ‘moeilijk’ kinderen. De trainers denken met de deelnemers mee in het proces om te komen tot een succesvolle activiteit.

De training wordt gegeven door Daniel Kroder en Stefan Kiestra. Beiden zijn combicoach in de gemeente Borger-Odoorn. Vanuit die functie hebben zij veel ervaring met het opzetten van sport- en spelactiviteiten.

De training start om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur aan de Baander 2 te Borger. Er worden geen kosten voor deze training gevraagd, maar aanmelden is wel vereist. Aanmelden kan, voor 26 april, via www.vrijwilligerswerkborger-odoorn.nl/trainingen, via e-mail: vip@andesborgerodoorn.nl of via 0591-58554 (algemeen nummer Andes).Gegevens


Aangeboden door
VIP! Borger-Odoorn - Andes

Adres
De Baander 2 te Borger

Tijdstip
19:30

Uiterste inschrijfdatum
26 apr. 2019

Sectoren
Sport en recreatie, Onderwijs, educatie en voorlichting

Reactie sturen naar de aanbieder

Door middel van onderstaand formulier kunt u een reactie plaatsen op deze training. Heeft u al een account bij ons dan kunt u inloggen zodat u niet de gegevens opnieuw hoeft in te voeren.

Hoe wilt u reageren?

Organisatiegegevens

Naam & aanhef

Gegevens

Reactie

Door bovenstaande keuze aan te vinken verklaard u akkoord te gaan met de voorwaarden voor trainingen (opent in nieuw tabblad).

Naar overzicht