Velden zijn niet correct ingevuld

Training Communicatie en Gesprekstechnieken

Omschrijving van de training

Communiceren doet iedereen. Tijdens jouw werk als vrijwilliger communiceer je op diverse niveaus met verschillende partijen: met cliënten, met andere vrijwilligers, met familieleden van cliënten, met professionals etc. Communicatie vormt een belangrijk onderdeel van jouw inzet. Maar op welke manier doe je dat? Hoe sluit je aan bij degene met wie je communiceert?  Hoe lopen de gesprekken die jij hebt tijdens je vrijwilligerswerk?

Vanwege het grote belang van jouw bijdrage aan de samenleving bieden we jou een training waarin jouw sterke kanten in communicatie centraal staan.

In de training ‘communicatie & gesprekstechnieken’ gaan we met elkaar oefenen in prettig en respectvol communiceren. Je wordt bewust van wat je al doet om een goed gesprek te voeren en je  leert gesprekstechnieken om goed te luisteren, feedback te geven en te ontvangen. Ook leer je hoe je vragen kunt stellen om een ander tot zijn recht te laten komen.

Lengte van de training
De training duurt ongeveer 3 uur.

Groepsgrootte
De training gaat door bij minimaal 8 deelnemers. Er is plaats voor maximaal 15 deelnemers (vol=vol).

Voor wie?
De training is bedoeld voor (aspirant) vrijwilligers.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over deze training? Neem dan contact op met Marleen Zoeteman of Rinette Timmerman via  info@vitaalvrijwilligerswerk.nl  of bel met 088-0305100.Gegevens


Aangeboden door
VIP! Borger-Odoorn - Andes

Adres
Statenweg 107, Emmen

Tijdstip
19:00

Maximum deelnemers
15

Uiterste inschrijfdatum
11 sep. 2018

Sectoren
Onderwijs, educatie en voorlichting, Hulpverlening, zorg en welzijn

Reactie sturen naar de aanbieder

Helaas kunt u niet meer reageren, de uiterste inschrijfdatum is verstreken

Naar overzicht