Velden zijn niet correct ingevuld

De kunst van het omgaan met een vloed aan vrijwilligers

De kunst van het omgaan met een vloed aan vrijwilligers

Ready2Help is opgericht met als doel het ad hoc mobiliseren, faciliteren en ondersteunen van hulpverlening door burgers. Het netwerk speelt in op de behoefte in de samenleving die er is om ‘iets te willen doen’ – de nieuwe mensen die zich niet langdurig met veel verplichtingen willen committeren aan een hulporganisatie, maar wel als het echt nodig is ad hoc een steentje willen bijdragen, op momenten dat het hen uitkomt. Het burgernetwerk bestaat in februari 2020 uit 89.000 Ready2Helpers en is in de Coronaperiode enorm gegroeid. Maar hoe zet je deze ongetrainde burgers nu effectief in, welke dilemma’s komen daarbij kijken en hoe onderhoud je een netwerk met deze aantallen? Sprekers: Anouk Ros en Shereen Rahim - Rode Kruis | Het omgaan met een grote toestroom van nieuwe gezichten. Duur van de opname is 56 minuten. Gegevens


Aangeboden door
VIP! Borger-Odoorn - Andes

Adres
Online

Tijdstip
00:00

Uiterste inschrijfdatum
1 jan. 2022

Reactie sturen naar de aanbieder

Door middel van onderstaand formulier kunt u een reactie plaatsen op deze training. Heeft u al een account bij ons dan kunt u inloggen zodat u niet de gegevens opnieuw hoeft in te voeren.

Hoe wilt u reageren?

Organisatiegegevens

Naam & aanhef

Gegevens

Reactie

Door bovenstaande keuze aan te vinken verklaard u akkoord te gaan met de voorwaarden voor trainingen (opent in nieuw tabblad).

Naar overzicht