Velden zijn niet correct ingevuld

De kunst van het betrekken van talent

De kunst van het betrekken van talent

 

Als een non-profit organisatie heb je niet vaak de luxe om het werk door de juiste persoon te laten doen. Doordat je wel werkt aan een maatschappelijk doel, heb je iets bijzonders aan te bieden. Mensen, ook hele specifieke professionals, willen daar een onderdeel van zijn. De vraag is vervolgens: Hoe verbind je de twee?

Deze sessie wordt verzorgd door Eva Mabayoje, directeur van Stichting Present Den Haag. Eva en haar team slagen er heel goed in om experts te betrekken bij hun organisatie. Dat varieert van professionals die een impactmeting-module hebben ontworpen tot een bekende voetballer. Aan de hand van een aantal casussen neemt Eva je mee in haar ervaringen. Deze sessie is bedoeld voor de mensen die verantwoordelijk zijn voor de inzet en/of werving van vrijwilligers en aan het zoeken zijn hoe ze vrijwilligers bij hun organisatie kunnen betrekken op basis van hun expertise of talent. Duur van de opname is 43 minuten  Gegevens


Aangeboden door
VIP! Borger-Odoorn - Andes

Adres
Online

Tijdstip
00:00

Uiterste inschrijfdatum
1 jan. 2022

Reactie sturen naar de aanbieder

Door middel van onderstaand formulier kunt u een reactie plaatsen op deze training. Heeft u al een account bij ons dan kunt u inloggen zodat u niet de gegevens opnieuw hoeft in te voeren.

Hoe wilt u reageren?

Organisatiegegevens

Naam & aanhef

Gegevens

Reactie

Door bovenstaande keuze aan te vinken verklaard u akkoord te gaan met de voorwaarden voor trainingen (opent in nieuw tabblad).

Naar overzicht