Velden zijn niet correct ingevuld

De kunst van het betrekken van bedrijven en hun medewerkers

De kunst van het betrekken van bedrijven en hun medewerkers

 

Marc Gelissen zal de golden cirkel van maatschappelijk betrokken ondernemen toelichten in zijn bijdrage die tot doel heeft om jouw verhaal aan te scherpen om commerciële organisaties te overtuigen om  jouw vrijwilligersorganisatie te gaan ondersteunen. Kom een kijkje nemen onder de huid van een ondernemer…. 

WHY: waarom zou een commerciële organisatie tijd besteden aan een maatschappelijk doel? What’s in it for them? (dit kun je dus goed gebruiken in de werving van nieuwe vrijwilligers via commerciële organisaties…)

HOW: hoe kan een commerciële organisatie dat doen en hoe kunnen wij als vrijwilligersorganisatie ze hierbij het beste ondersteunen?

WHAT: wat gaat een commerciële organisatie dan doen en hoe kun je als vrijwilligersorganisatie ervoor zorgen dat het goed loopt?

Marc Gelissen is de eigenaar van Bizzomate. 10% Van de tijd van alle medewerkers wordt besteedt aan Sociaal Uitdagende zaken. Iedere medewerker doet onder werktijd 4 uur per week vrijwilligerswerk! Ook alle Tips & Tricks uit de chat worden op deze pagina gedeeld.

Duur van de opname is 58 minuten.  Gegevens


Aangeboden door
VIP! Borger-Odoorn - Andes

Adres
Online

Tijdstip
00:00

Uiterste inschrijfdatum
1 jan. 2022

Reactie sturen naar de aanbieder

Door middel van onderstaand formulier kunt u een reactie plaatsen op deze training. Heeft u al een account bij ons dan kunt u inloggen zodat u niet de gegevens opnieuw hoeft in te voeren.

Hoe wilt u reageren?

Organisatiegegevens

Naam & aanhef

Gegevens

Reactie

Door bovenstaande keuze aan te vinken verklaard u akkoord te gaan met de voorwaarden voor trainingen (opent in nieuw tabblad).

Naar overzicht