Velden zijn niet correct ingevuld
MyHome

MyHome

Vestigingsplaats: Buinen

My Home is een initiatief waarbij kwetsbare mensen, vaak afhankelijk van hulp- of zorgverlening, verbonden worden aan vrijwilligers. Zij proberen door een relatie op te bouwen mensen weer betekenis te laten ervaren in hun leven. My Home of Mien (t)Hoes is de plek waar het grootste deel van je leven zich afspeelt. En het is de bedoeling dat je je daar thuis voelt. Dat je mensen kunt ontvangen, dingen kunt doen, inspannen en ontspannen en leven in de omgeving waar je woont. Veel mensen hebben in hun leven zoveel meegemaakt dat dit niet vanzelfsprekend is. Vrijwilligers proberen een steuntje in de rug te zijn.

Zij doen dat door contact te maken en vertrouwen op te bouwen. Door samen dingen te doen, kleine en soms ook grotere, afhankelijk wat een deelnemer wil en kan. Soms is er eens per week contact, soms vaker en intensiever.

 

Op dit moment zijn er ruim 20 vrijwilligers actief, maar we kunnen meer mensen gebruiken.

Lijkt het u interessant om op deze manier iets te kunnen betekenen voor andere mensen. Neem dan contact op met de coördinator van My Home Jaap Lensen Via de mail klaproos@xs4all.nl of telefoon 06- 40289561

Aangeboden vacatures

Aangeboden vrijwilligerswerk

Geen vrijwilligers aangeboden

Aangeboden trainingen

Geen trainingen aangeboden