Velden zijn niet correct ingevuld

Enquête dienstverlening VIP! Borger-Odoorn

In het najaar van 2019 heeft VIP! een enquête gehouden onder haar vrijwilligers. De bedoeling was informatie op te halen omtrent de bekendheid en de dienstverlening van VIP! Borger-Odoorn.

De enquête heeft 70 antwoorden opgeleverd (zo’n 25%) en hoewel dat betrekkelijk weinig is, is er wel een aantal conclusies te trekken. Zo valt vooral op dat het VIP! nog veel te weinig bekend is. Ook onder vrijwilligers is niet altijd bekend wat het VIP! kan betekenen en nog minder is bekend dat via het VIP! allerlei (gratis) trainingen kunnen worden gevolgd.

De belangrijkste doelstelling voor 2020 luidt dan ook: timmer aan de weg en vergroot de bekendheid. Dat gaan we dan ook zeker doen. Om te beginnen zijn we vanaf het eerste kwartaal aanwezig niet alleen in Borger, maar ook in Nieuw Buinen, Valthermond en Exloo. In deze plaatsen zijn we een ochtend in de week aanwezig op een informatiepunt dicht bij je in de buurt. Daarover zeer binnenkort meer! We vinden het leuk dat je langs komt voor informatie, een hulpvraag of gewoon een praatje en een kop koffie.

Daarnaast inventariseren we de belangstelling en behoefte aan trainingen opnieuw. We willen beter aansluiten bij de wensen van onze vrijwilligers en al op de avond van de feestelijke uitreiking van de vrijwilligerswaarderingsbonnen (24 maart) krijg je de gelegenheid je wensen kenbaar te maken. Maak daar alsjeblieft gebruik van. Zo kunnen we elkaar versterken.

Tenslotte zullen we vaker via de media contact met jullie zoeken. Op dit moment werken we aan een communicatieplan dat hieraan vorm zal moeten geven. Je gaat ons horen/lezen/zien!

 Naar het overzicht