Navigatie overslaan
Stel je vraag: 0591 585 554
|Home|Over ons|Nieuws|Contact
   
Terug naar Nieuws

Drenthe bedankt alle vrijwilligers! Ook jou… omdat jij er toe doet!

Gepubliceerd op:

Op 10 mei lanceerden de gezamenlijke Drentse vrijwilligerssteunpunten het filmpje Mensen maken Drenthe.

De kern van de film is: Zonder vrijwillige inzet zijn we nergens. Vrijwilligers maken Drenthe en daar willen we jullie heel hartelijk voor bedanken.
“Zoveel mensen die zich vrijwillig inzetten: dat verdient waardering”, vindt ook Jetta Klijnsma, commissaris van de Koning.

Al jaren vinden de coördinatoren van de steunpunten elkaar in een provinciaal overleg. Deze overleggen zijn onverminderd inspirerend en zeer functioneel. Het jaar 2021 is uitgeroepen tot Nationaal Jaar vrijwillige inzet onder de noemer Mensen maken Nederland. Een mooie gelegenheid om provinciaal de krachten te bundelen en de Drentse inzet in een filmpje te laten zien.

Een korte film waaraan door alle 12 gemeenten is meegewerkt door inzet van vrijwilligers en het beschikbaar stellen van locaties. Een filmpje waarin de diversiteit van zowel de vrijwilligers en van het vrijwilligerswerk getoond wordt. Deze film met de titel “Mensen maken Drenthe” wordt met een diepe buiging opgedragen aan alle Drentenaren die zich al jaren belangeloos en met hart en ziel inspannen voor onze eigen provincie.

 

Het filmpje is af te spelen door op link te klikken : https://youtu.be/4NnzAl7h7OA

 

Training voor vrijwilligers over eenzaamheid

02-02-2023
  Eenzaamheid komt ook in de gemeente Borger-Odoorn voor. Welzijnsorganisatie Andes heeft hier in 2019 een onderzoeksrapport over uitg…
Lees meer over Training voor vrijwilligers over eenzaamheid